×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

RES Gamings damlag ryktas gå till turkiska Beşiktaş Esports

0
Kort efter att RES Gaming valt att byta ut Anna "Ant1ka" Ananikova och Christine "potter" Chi mot Petra "Petra" Stoker samt provspelande Anastasia "kr4sylya" Khlobystina florerar nu nya rykten kring damfemman.
Efter ett halvår under RES Gaming ryktas nu Zainab "zAAz" Turkie och hennes lagkamrater gå vidare i karriären. Enligt den ryska sidan xsport.ua är ett av världens största damlag på väg till Beşiktaş Esports. Organisationen är stationerad i Turkiet och har lag inom Playerunknown's Battlegrounds, League of Legends samt Fifa.

Orsaken till ryktesspridningen är att samtliga spelare har börjat följa en nybliven grupp på Steam som går under namnet Beşiktaş Female Esports. Om laget skulle gå till Beşiktaş innebär detta att deras svit under RES fana avslutas efter bara två turneringar, Intel Challenge Katowice 2018 samt Copenhagen Games där de kom på en tredje- respektive andraplats.

Följande spelare kommer att gå till Beşiktaş Esports om ryktena är sanna


Ryska xsport ligger bakom uppgifterna
xsport.ua (ryska)
Laget gjorde nyligen två spelarbyten inför Girl Gamer Festival
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..