×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Zellsis provspelar för Cloud9 — ersätter GOLDEN

1
Den amerikanska spelaren Jordan "Zellsis" Montemurro stiger in i Cloud9 under en prövoperiod som ersättare till Maikil "GOLDEN" Selim på grund av svenskens hälsoproblem. Cloud9 tar in spelaren under en testperiod som slutar efter IEM Katowice.
Under torsdagen kom ryktet att Maikil "GOLDEN" Selim skulle placeras på bänken i Cloud9 på grund av hans hälsoproblem. Detta har nu blivit officiellt och laget väljer att ta in Jordan "Zellsis" Montemurro från Swole Patrol. 20-åringen hjälpte Swole Patrol att krossa ESEA MDL och att kvala till ESL Pro League.

Den första spelaren som ryktades att ersätta GOLDEN var spelaren Gage "Infinite" Green. Men efter det uttalande som Ronnie "ryx" Bylicki gjorde samt stark kritik från communityn valde Cloud9 att istället plocka upp Zellsis.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..