×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud9 ryktas bänka GOLDEN — Infinite kan ersätta

1
Rykten menar att Maikil "GOLDEN" Selims tid i Cloud9:s startfemma snart är över. Laget sägs ha ögonen på Spacestation Gaming-spelaren Gage "Infinite" Green som ersättare för svensken.
Efter ett turbulent avslut på året ryktas Cloud9 ersätta Maikil "Golden" Selim med Gage "Infinite" Green. Svensken missade delar av Blast Pro Series Copenhagen samt både ECS Season 6 Finals och Blast Pro Series Lisabon på grund av hälsoproblem. Infinite kan komma att ersätta GOLDEN när ESL låser laguppställningarna inför IEM Katowice 2019. Laget väntas delta i "New Challengers Stage", men deras plats är nu osäker i den kommande majorturneringen om spelarbytet går igenom då de i så fall inte kommer att ha kvar kärnan från Faceit-majorn i London.

Den unga amerikanen väntas äntra laget på en testperiod under tre månader och efter denna tid kommer laget att utvärdera om han får lov att stanna under organisationen. Eftersom Infinite inte är en in-game leader innebär detta att någon av lagets andra fyra spelare måste ta över rollen GOLDEN lämnar. Infinite är relativt ny inom scenen då han debuterade 2017 under Counter Logic Gaming Academy för att sedan spela tillsammans med Azio och Spacestation Gaming. GOLDEN väntas placeras på bänken för att endast spela ifall att någon av de andra spelarna får förhinder, alltså en inhoppande position.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..