×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Golden missar ECS-finalerna — Valens hoppar in

1
Svensken Maikil "Golden" Selim kommer inte att spela Esport Championship Series med Cloud9 på grund av hälsoanledningar. Detta blir andra turneringen på rad som Golden missar. Istället hoppar lagets coach, Soham "valens" Chowdhury, in.
Soham "valens" Chowdhury kommer ännu en gång få agera inhoppare för Cloud9. Coachen kommer att fylla Maikil "Golden" Selims plats då svensken har hälsoproblem. Även under Blast Pro Series i Köpenhamn fick valens hoppa in för laget men då återvände Golden under den andra dagen. Denna gången kommer svensken inte att spela alls under turneringen utan valens kommer att spela alla matcher.

Cloud9 har ingen lätt grupp i Texas. De ställs mot laget som många anser vara det bästa i världen just nu, Astralis i första matchen. Mousesports och Made in Brazil, med deras före detta lagkamrater Tarik "tarik" Celik och Jake "Stewie2k" Yip rundar av gruppen som Cloud9 spelar i med nyrekryten Fabien "kioShiMa" Fiey.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..