×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Portugal

Golden missar Blast Pro Series Lissabon — refrezh hoppar in för Cloud9

2
Maikil "Golden" Selim kommer återigen att missa en turneringen, denna gången Blast Pro Series Lissabon. Detta blir den andra turneringen Golden missar på raken. Det blir istället den danska spelaren Ismail "refrezh" Ali som kommer att spela för Cloud9 nästa helg.
Om lite mer en vecka startar Blast Pro Series Lissabon och det kommer att vara en svensk mindre på plats än planerat. Det är Maikil "GOLDEN" Selim som ännu en gång måste skippa en turnering på grund av medicinska anledningar. Detta blir den andra turneringen på raken som svensken missar, senast var det ECS-finalerna. Han missade även den första speldagen av den senaste upplagan av Blast Pro Series i Köpenhamn.

Denna gången blir det inte coachen för Cloud9, Soham "valens" Chowdhury, som fyller svenskens skor. Det blir istället den tidigare Fragsters-spelaren Ismail "refrezh" Ali. Dansken som nyligen lämnade Fragsters har uttryckt att han söker ett nytt lag och får nu en möjlighet att bevisa sig mot världseliten.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..