×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

Astralis vinner Blast Pro Series Lisabon — Faze Clan vinner Blast Stand-off

1
Faze Clan vann Blast Pro Stand-off under Blast Pro Series Lisabon 2018 medan Astralis säkrade turneringstiteln. Ninjas in Pyjamas hamnade på en sistaplats och Cloud9 säkrade en tredjeplats.
Precis som under Blast Pro Series Copenhagen tog Natus Vincere plats i finalen under turneringens portugisiska stopp i Lissabon. Denna gång fick de lov att möta Astralis i en serie som skulle komma att gå till samtliga tre kartor. Finalen började på Na'vis kartval, Overpass, där CIS-femman sköt ifrån under första halvan med 11-4. Efter sidbytet lyckades Astralis aldrig få något fotfäste och deras motståndare stängde kartan med 16-7. Näst upp var Cache där vindarna vände. Astralis ledde med 10-5 när de gick över till att agera anfallare och stängde slutligen kartan med 16-9. Avgörandet tog plats på Dust2 där Natus Vincere inte hade en chans mot de danska jättarna. Astralis avslutade serien med en vinst på 16-4 för att i sin tur avsluta året med ytterligare en pokal i skåpet. Turneringens enda hela svensklag, Ninjas in Pyjamas, slutade dessvärre på en sistaplats.

I Blast Stand-off valde tredjeplatstagarna i Cloud9 att de skulle möta Faze Clan. De fem aim-mapsen började med ett möte mellan Will "RUSH" Wierzba och Håvard "rain" Nygaard där den sistnämnda vann med 7-6. Nästa möte var mellan Fabien "kioShiMa" Fiey och Nikola "NiKo" Kovač där den franska spelaren inte hade en chans, NiKo stängde med dominanta 7-3. I seriens tredje möte ställdes Olof "olofmeister" Kajbjer mot Cloud9s inhoppare, Ismail "refrezh" Ali, där den yngre spelaren vann med 7-6. Robin "flusha" Rönnquist förlorade med 5-7 mot Finn "karrigan" Andersen och Timothy "autimatic" Ta avslutade med vinst över Ladislav "GuardiaN" Kovács. Priset på 20 000 dollar gick till Faze Clan.


Slutplaceringar och prisfördelning
1. Astralis — 125 000 dollar
2. Natus Vincere — 50 000 dollar
3. Cloud9 — 25 000 dollar
4. Made in Brazil — 15 000 dollar
5. Faze Clan — 10 000 dollar
6. Ninjas in Pyjamas — 5 000 dollar

Blast Pro Stand-off
W. Faze Clan — 20 000 dollar
L. Cloud9


Artikelbild: Blast Pro Series

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..