×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Tittarguide: Så spelas Blast Pro Series Lisbon 2018 — Fragbite sänder på svenska

1
Den 14-15 decemver kommer Blast Pro Seriers Lisbon 2018 att ta plats i portugisiska Altice Arena. På plats finnes flera svenska spelare både i Ninjas in Pyjamas, Faze Clan och Cloud9.
Under helgen tar Blast Pro Series över Lissabon, Portugal, för första gången. På plats i Altice Arena finns Ninjas in Pyjamas, Faze Clan och Cloud9 som alla innefattar svenska spelare. Danmark representeras av världsettorna i Astralis och deltagarlistan avrundas med Made in Brazil samt Natus Vincere. Värt att nämna är både Cloud9 och Made in Brazil spelar med inhoppare. Ismail "refrezh" Ali för Cloud9 och Braxton "Brax" Pierce för MIBR.

Upplägg och schema

Precis som tidigare Blast Pro Series-turneringar kommer samtliga lag att möta varandra i ett gruppspel följande formatet round-robin. Detta sker via ett enkelt slutspelsträd, bäst av en karta. Tre matcher spelas simultant, samtliga framför en fullsatt Altice Arena. De toppande två lagen avancerar direkt till finalspel.

Finalen kommer att spelas i formatet bäst av tre kartor. Tredjeplatstagarna kommer att få lov att välja ut ett lag, av de som hamnat under dem i slutplaceringarna, som de kommer att möta i Blast Pro Stand-off. Denna del av turneringen spelas mellan två spelare, det vill säga att det är 1vs1 aim-dueller. Fem 1vs1-matcher kommer att spelas.

Fredag, 14 december







Lördag, 15 december










Blast Stand Off
FINAL!

Resultat

Här placeras färdigspelade matcher

Prisfördelning

Förstaplatstagarna säkrar hela 125 000 dollar vilket är över dubbelt så mycket som andraplatstagarna vänder hem med.

Vinnarna av Blast Pro Stand-off kommer inte bara att få prispengar för slutplacering i huvudturneringen, utan kommer även att få en bonus på 20 000 dollar.

1. — 125 000 dollar
2. — 50 000 dollar
3. — 25 000 dollar
4. — 15 000 dollar
5. — 10 000 dollar
6. — 5 000 dollar

Blast Pro Stand-off
Vinnare: — 20 000 dollar

Sändningsteam

Följ hela turneringen via twitch.tv/fragbite

Med start 19:30 från Stockholm kommer Fragbite, i samarbete med Philips Oneblade, Samsung, Löfbergs, Svenska Spel Poker och Black Molly Entertainment, att sända hela turneringen på svenska. Hela sändningen kommer ledas av Fragbites egna Viktur "vuggo" Jendeby med hjälp från ett gäng skarpa CS-hjärnor. Totalt fem personer kommer över helgen att sätta ton på turneringen. Med i linan hittar folk som satt spår på både 1.6- och CS:GO-scenen.

Sverige Viktor "vuggo" Jendeby
Sverige Fredrik "Slop3" Wahlstedt
Sverige Givar "Givar" Shabani
Sverige Björn "THREAT" Pers
Sverige Alexander "rdl" Redl

På den engelska sidan så kommer Altice Arenas scen ledas av Adam Savage medan Alex "Machine" Richardson håller ställningarna hos analytikerna. Bland de som kommer att analysera matcherna finnes Auguste "Semmler" Massonnat och Chad "SPUNJ" Burchill.

Eftersom det kommer att spelas tre simultana matcher per omgång kommer kommenatorerna att få ett fullspäckat schema. Här finnes bland andra Henry "HenryG" Greer och Matthew "Sadokist" Trivett samt Anders Blume med sin duo-partner Jason "moses" O'Toole.

Storbritannien Adam Savage (show-värd)
Storbritannien Alex "Machine" Richardson (analytiker)

USA Christine "potter" Chi (analytiker)
Australien Chad "SPUNJ" Burchill (analytiker)
USA Auguste "Semmler" Massonnat(analytiker)
Schweiz Mathieu "Maniac" Quiqerez (analytiker)

Danmark Anders Blume (kommentator)
USA Jason "moses" O'Toole (kommentator)
Storbritannien Henry "HenryG" Greer (kommentator)
Kanada Matthew "Sadokist" Trivett (kommentator)
Kanada Mohan "launders" Govindasamy (kommentator)
Kanada Conner "Scrawny" Girvan (kommentator)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..