×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Fnatic vidare till kvartsfinal i Abu Dhabi

1
PLG Grand Slam är i full gång och Fnatic får sovmorgon under fredagen efter att de säkrat en direkt kvartsfinalplats. Laget vann med 16-3 över Energy Esports och 16-8 över Sharks Esports för att avancera till slutspelsfasen av turneringen.
Trots grövre förseningar inleddes PLG Grand Slam under gårdagen, dock utan någon sändning och ett fåtal matcher fick lov att flyttas fram till fredagen. Ett lag som fick lov att spela sina matcher under torsdagen var svenska Fnatic, som ställdes mot Energy Esports i sin inledande gruppspelsmatch. Kartan var Mirage och Fnatic hade en ensidig halva som försvarare med 12-3. Efter sidbytet hade Energy inte en chans och kartan stängdes med 16-3 till den svenska sidan.

Näst på tur för Richard "Xizt" Landström och hans lagkamrater var gruppens vinnarmatch, där de ställdes mot brasilianska Sharks Esports. Än en gång var det Mirage som spelades och Fnatic började som försvarare, en halva som slutade 10-5 till svenskarna. Sharks lyckades säkra tre rundor under andra halvan innan Fnatic stängde kartan med 16-8 för att avancera direkt till kvartsfinalspel.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..