×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tittarguide

Tittarguide: Så spelas PLG Grand Slam 2018

1
Fnatic tar sig an 15 internationella lag under veckoslutets PLG Grand Slam-turnering i Abu Dhabi. 100 000 dollar står på spel och flera okända spelare tar plats i du Forum arena.
Under torsdagen den 13 december går PLG Grand Slam av stapeln i Förenade Arabemiratens huvudstad, Abu Dhabi. Turneringen, som kommer att spelas till och med lördagen den 15 december, har 100 000 dollar i prispott och tar plats i du Forum arena.

Bland de deltagande lagen finnes helsvenska Fnatic som hoppas på att avsluta året med vinst. Andra stora lag som deltar i turneringen är G2 Esports, Hellraisers och kinas topplag Tyloo. GuccigangxD byter namn till ECL.gg under eventets gång och spelar med inhoppande Adil "ScreaM" Benrlitom samt FPL-stjärnan Shuaib "D0cC" Ahmad.

Deltagande lag

Grupp A



Grupp B



Grupp C



Grupp D


Upplägg och schema

De 16 deltagande lagen har blivit uppdelade i fyra grupper, se "deltagande lag", inom vilka de kommer att spela mot varandra via GSL-formatet. Öppnings- och vinnarmatcherna kommer att spelas i "bäst av en karta" medan resterande matcher spelas i "bäst av tre kartor".

De toppande två lagen ur varje grupp avancerar till det enkla slutspelsträdet, bäst av tre kartor, där kvartsfinalerna spelas under fredagen den 14 december. På lördag avgörs turneringen med dubbla semifinaler för att sedan gå över till finalen, bäst av tre kartor.

Resultat

Här placeras färdigspelade matcher.

Torsdag, 13 december


Fredag, 14 december


Lördag, 15 december

Prisfördelning

1. Fnatic — 70 000 dollar
2. G2 Esports — 20 000 dollar
3-4. Forze — 5 000 dollar
3-4. Sharks Esports — 5 000 dollar
5-8. Tyloo
5-8. Hellraisers
5-8. INTZ Esports
5-8. ECL.gg
9-12. 5Power Gaming
9-12. Avangar
9-12. B.O.O.T-dreamscape
9-12. Grayhound Gaming
13-16. Energy Esports
13-16. Chosen5
13-16. NASR Esport
13-16. Shotcallers

Sändningsteam

Se sändningen i sin helhet via twitch.tv/plg

Sändningen av turneringen sker via Twitch och endast en match per omgång spelas med engelsk kommentering. Detta innebär att resterande matcher i samma omgång, det vill säga som delar samma tid som den sända matchen, kommer att spelas utan stream.

Som värd står brittiska James Banks som får sällskap av Halvor "vENdetta" Gulestøl och Sudhen "Bleh" Wahengbam i studion. Kommenterar gör fyra britter, där bland Hugo Byron och Harry "JustHarry" Russell, medan Bastian "UnknownFME" Faber samt Jake "Zarx" Karakouzian står för obs.

Storbritannien James Banks (värd)

Norge Halvor "vENdetta" Gulestøl (analytiker)
Indien Sudhen "Bleh" Wahengbam (analytiker)

Storbritannien Hugo Byron (kommentator)
Storbritannien Harry "JustHarry" Russell (kommentator)
Storbritannien Adam "Dinko" Hawthome (kommentator)
Storbritannien Alex "Snodz" Byfield (kommentator)

Danmark Bastian "UnknownFME" Faber (observatör)
Storbritannien Jake "Zarx" Karakouzian (observatör)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..