×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

Optic och LDLC ute ur Dreamhack Winter

1
De två första lagen har åkt ut ur Dreamhack Open Winter 2018. X6tence Galaxy och ENCE Esports håller sig kvar i turneringen efter att de slagit ut LDLC respektive Optic Gaming.
Dagen började bra för det enda helsvenska laget på Dreamhack Open Winter 2018 då X6tence Galaxy skickade hem LDLC. Seriens inledande karta var Nuke där André "BARBARR" Möller och hans lagkamrater låg i ledning genom hela kartans gång. Under första halvan släppte de bara fyra rundor till sina motståndare och de kunde felfritt stänga kartan med 16-4 under andra halvan. Mirage visade sig snäppet jobbigare för laget som vid halvtid låg under med 5-10. De lyckades dock göra comeback efter sidbytet och slutade kartan med 16-14, vilket eliminerade LDLC.

Dagens andra elimineringsmatch började även den på Nuke då ENCE Esports tog sig an Optic Gaming. Den helt nordiska matchen inleddes med vinst till den danska sidan med 16-13, men ENCE kvitterade i kartor på Train med 16-11. Avgörandet tog plats på Dust2 där Aleksi "allu" Jalli och hans finska kamrater ledde med 9-6 när det var dags för sidbyte. Trots att Optic gjorde ett försök att sätta press på sina motståndare, så var det ENCE som stängde kartan med 16-9. Detta innebar att Optics Dreamhack-resa var över.

2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..