×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tittarguide

Tittarguide: Så spelas Dreamhack Open Winter 2018

2
Fredagen den 30 november går Dreamhack Open Winter 2018 av stapeln och bland de deltagande lagen finnes helsvenska X6tence Galaxy samt det delvis svenska Heroic. Här är allt du behöver veta om en av världens mest klassiska esport-turneringar.
X6tence Galaxy med André "BARBARR" Möller i spetsen kommer under fredagen den 30 november att inviga Dreamhack Open Winter 2018 i ett hett möte med Complexity Gaming. Turneringen, som även innefattar lag så som Heroic och G2 Esports, kommer att spelas live från Elmia i Jönköping till och med den 2 december.

Fragbite är, såklart, på plats i Jönköping under turneringens gång för att bjuda på intervjuer och diverse annan live-rapportering från eventet. På plats finnes Carolina "quiethell" Mårtensson samt Kalle "Hallonkraem" Sjögren.

Upplägg och schema

De åtta deltagande lagen har blivit uppdelade i två grupper, se "deltagande lag", som kommer att spela mot varandra via ett dubbelt slutspelsträd. Öppningsmatcherna och vinnarmatcherna kommer att spelas i formatet bäst av en karta och resterande matcher spelas i formatet bäst av tre kartor.

Topp två i varje grupp avancerar till slutspelsfasen av turneringen som följer ett enkelt slutspelsträd. Samtliga matcher i denna fas av turneringen spelas i formatet bäst av tre kartor.

Resultat

Här placeras färdigspelade matcher

Fredag, 30 november


Lördag, 1 december


Söndag, 2 december

Prisfördelning

Prispotten ligger på 100 000 dollar varav förstaplatstagarna kammar hem hälften. Den andra halvan av potten fördelas mellan resterande lag, samtliga deltagare får ta del av prispotten.

1. ENCE Esports — 50 000 dollar
2. Bravado — 20 000 dollar
3-4. Heroic — 10 000 dollar
3-4. X6tence Galaxy — 10 000 dollar
5-6. G2 Esports — 3 000 dollar
5-6. Complexity Gaming — 3 000 dollar
7-8. Optic Gaming — 2 000 dollar
7-8. LDLC — 2 000 dollar

Sändningsteam

Följ turneringen i sin helhet via twitch.tv/dreamhackcs
Tittarna kommer att ledas genom sändningen av den amerikanska värden Tres "stunna" Saranthus som får sällskap av Jacob "Pimp" Winneche samt Sudhen "Bleh" Wahengbam vid expertbordet. Under matchernas gång kommer två duos att ta plats i kommentatorsbåset.

USA Tres "stunna" Saranthus (värd)

Danmark Jacob "Pimp" Winneche (analytiker)
Indien Sudhen "Bleh" Wahengbam (analytiker)

Kanada Mohan "launders" Govindasamy (kommentator)
Kanada Conner "Scrawny" Girvan (kommentator)
Storbritannien Hugo Byron (kommentator)
Danmark Niels "rizc" Topp (kommenator)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..