×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Complexity och Bravado vinnande ur första Dreamhack Winter-matcherna

1
Svenskarna i X6tence Galaxy fick ingen bra start på Dreamhack Open Winter 2018 efter att de förlorat mot Complexity Gaming med 10-16. I dagens andra match chockerade Bravado genom att avancera till vinnarmatchen för sin grupp.
Dreamhack Open Winter 2018 gick under fredagen av stapeln med en match mellan turneringens enda svensklag, X6tence Galaxy, och Complexity Gaming. Matchen tog plats på Mirage där Complexity satte stor press vid hemmalaget. När halvtidssignalen löd stod det 10-5 till Complexity efter att X6tence Galaxy lyckats säkra halvans sista få rundor. Efter sidbytet fick André "BARBARR" Möller och hans lagkamrater dock aldrig någon riktig kontroll innan Complexity stängde kartan med 16-10.

I dagens andra match ställdes Optic Gaming mot Bravado, ett av turneringens största "underdogs". Dust2 var den valda kartan och det såg ut att vara Optics karta att vinna. Bravado visade dock på storspel och när det var dags för sidbyte stod de i ledning med 10-5. I andra halvan gjorde den danska sidan comeback och de tog till slut ledningen med 13-12. Bravado slog dock tillbaka, kvitterade och tog tillbaka ledningen för att stänga kartan med 16-14.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..