×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

Vitality säkrar sin första CS:GO-titel — vinner Dreamhack Open Atlanta

1
Franska Team Vitality har säkrat sin första titel under organisationen genom att vinna Dreamhack Open Atlanta 2018. Laget avslutade finalen med 2-0 över Luminosity Gaming.
Under helgen ställdes åtta lag mot varandra i jakten på Dreamhack Open Atlanta-titeln i USA. De två första lagen som fick lov att packa väskorna var Fragsters och Envy som slogs ut ur turneringen efter bara vars två matcher som båda slutade i förlust. De fick snart sällskap av Eunited och Rogue, som inte heller lyckades med att ta sig till slutspelsfasen.

Vidare till slutspel gick däremot Ghost Gaming, Complexity Gaming, Team Vitality och Luminosity Gaming. I den första semifinalen avancerade Luminosity efter vinst med 2-1 i kartor över Ghost. I semifinal nummer två var det Vitality som vann med liknande resultat över Complexity. Finalen slutade alltså mellan Luminosity och Vitality, där de senare vann med dominerande 16-4 på Mirage och 16-6 på Overpass.


Slutplaceringar och prisfördelning
1. Team Vitality — 50 000 dollar
2. Luminosity Gaming — 20 000 dollar
3-4. Complexity Gaming — 10 000 dollar
3-4. Ghost Gaming — 10 000 dollar
5-6. Eunited — 3 000 dollar
5-6. Rogue — 3 000 dollar
7-8. Envy — 2 000 dollar
7-8. Fragsters — 2 000 dollar

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..