×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tittarguide

Tittarguide: Så spelas Dreamhack Open Atlanta 2018

1
Mellan den 16 och 18 november så spelas Dreamhack Open Atlanta. Turneringen blir den första LAN-turneringen för Nathan "NBK" Schmitt och hans relativt nyformade lag, Team Vitality. Utöver fransmännen kommer vi även få se lag som Ghost Gaming och Complexity kämpa om vinsten.
Live från Georgia World Cup Center kommer Dreamhack Open Atlanta spelas under helgen. De totalt åtta lagen i turneringen kommer kämpa om förstaplatsen och 50 000 dollar. Den totala prispotten ligger på 100 000 dollar som kommer spridas ut över de deltagande lagen.

Turneringen kommer att bli en perfekt möjlighet för många av de deltagande lagen att bevisa sig. Det blir den första LAN-turneringen för det nybildade franska laget Team Vitality, Complexity Gaming vill cementera sig som ett topplag i världen efter sin majorprestation och Ghost Gaming söker efter sin första pallplacering sedan Zotac Cup Masters i Augusti.

Upplägg och schema

Gruppspelet som kommer att inleda turneringen kommer att följa ett dubbelt slutspelsträd, där öppningsmatcherna och vinnarmatcherna spelas över en karta. Därefter följer bäst av tre kartor i resterande matcher. Efter gruppspelet går turneringen direkt in i semifinaler där laget som placerar sig högst upp i grupp A möter andraplatsen i grupp B och förstaplatsen i grupp möter andraplatsen i grupp A. Hela slutspelet spelas i bäst av tre kartor.

Resultat

Fredag 16 november

Lördag 17 november


Söndag 18 november
Prisfördelning

1. Team Vitality 50 000 dollar
2. Luminosity Gaming 20 000 dollar
3-4. Complexity Gaming 10 000 dollar
3-4. Ghost Gaming 10 000 dollar
5-6. Eunited 3 000 dollar
5-6. Rogue 3 000 dollar
7-8. Envy 2 000 dollar
7-8. Fragsters 2 000 dollar

Sändningsteam

Se sändningen i sin helhet via twitch.tv/dreamhackcs
Under Dreamhack Open Atlanta kommer detta vara lite mindre profiler som sätter ton på turneringen. För att leda hela sändningen så kommer Tres "stunna" Saranthus att styra analytikerbordet. Där gästas han av Dustin "dusT" Mouret och Mark "boq" Wilson. Till matcherna kommer vi att få höra två olika duos i form av John "BLU" Mullen och Niels "rizc" Topp samt Hugo Byron och Harry "JustHarry" Russel.

USA Tres "stunna" Saranthus Värd

USA Dustin "dusT" Mouret Analytiker
USA Mark "boq" Wilson Analytiker

USA John "BLU" Mullen Kommentator
Danmark Niels "rizk" Topp Kommentator
Storbritannien Hugo Byron Kommentator
Storbritannien Harry "JustHarry" Russel Kommentator
2019-12-10 11:31
Att handla julklapp till en gamer kan ibland vara svårt. De flesta har preferenser när det kommer till gear såsom möss, tangentbord och hörlurar. Varför då inte fixa en present som de inte visste att de behövde - en rakhyvel som räddar julkulorna.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..