×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Heroic bland lagen som gör X6tence Galaxy sällskap under Dreamhack Open Winter

1
X6tence Galaxy kommer att dela den svenska publikens jubel under Dreamhack Open Winter med den svenska Heroic-duon Adam "friberg" Friberg och Andreas "MODDII" Fridh. Nu återstår det endast en plats i turneringen som arrangörerna ännu inte offentliggjort.
Den 30 november går Dreamhack Open Winter 2018 av stapeln i Jönköping, Sverige. De två kvalade lagen, X6tence Galaxy och Bravado, får nu sällskap av sex inbjudna lag. Arrangörerna har dock bara offentliggjort fem av de inbjudna sidorna, det vill säga att det fortfarande återstår en inbjudan som ännu inte blivit accepterad.

Turneringens enda hela svensklag, X6tence Galaxy, kommer att dela rampljuset på hemmaplan med Adam "friberg" Friberg och Andreas "MODDII" Fridh från Heroic. Ytterligare lag som kommer att ta plats i Elmia är Optic Gaming, ENCE Esports med flera. Den fullständiga deltagarlistan, bortsett från det ännu inte offentliggjorda laget, finnes nedan.

Dreamhack Open Winter
X6tence GalaxyBravado
HeroicOptic Gaming
ENCE EsportsG2 Esports
Complexity GamingVärlden TBA

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..