×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

X6tence Galaxy vinner Dreamhack Winter-kvalet

1
André "BARBARR" Möllers X6tence Galaxy står klara för Dreamhack Open Winter 2018, detta efter kvalvinst över CIS-laget Symang som åkte på fuskanklagelser på vägen till kvalfinalen.
Det europeiska Dreamhack Open Winter-kvalet avslutades i torsdags och kvalfinalen spelades mellan helsvenska X6tence Galaxy och Syman Gaming. De förstnämnda tog sig till finalspel genom att slå bland andra LDLC och Fragsters, som nyligen tog sig till det slutna minorkvalet. På andra sidan slutspelsträdet var det Symang som tog sig förbi Team Vitality, AGO Esports med flera och det relativt okända CIS-laget blev snart fuskanklagade. Trots anklagelser fick laget lov att spela vidare och gick in i kvalfinalen mot X6tence Galaxy.

Finalserien började på Train, Symangs kartval, där Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora storspelade för den svenska sidan. Med en 30-bomb stängde Plopski, tillsammans med resterande spelare, kartan med 16-13. Därefter var det dags för X6tence Galaxys kartval, Mirage, som gick till övertid. Artem "iDISBALANCE" Egorov och hans lagkamrater lyckades till slut slå spiket i kistan med 19-16 för att ta serien till en tredje, och avgörande, karta. Avgörandet tog plats på Inferno som, precis som resterande kartor, var jämn. Det var trots allt André "BARBARR" Möller och X6tence som stängde kartan med 16-13 för att avancera till turneringen på Elimia i slutet av november.

2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..