×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Windigo och byalis Mikstura vidare till det slutna minorkvalet

1
Red Reserve lyckades inte ta sig hela vägen till det slutna minorkvalet från den öppna portionen. Istället avancerade Windigo Gaming och Mikstura medan resterande femmor får lov att försöka igen den 10 november.
Ännu ett öppet minorkval har avslutats och inte heller denna gång gick några svenska spelare vidare till den slutna portionen. Flera stora namn åkte ut tidigt, där bland X6tence Galaxy som endast tog sig till den tredje rundan. Även Leftout med Mikail "Maikelele" Bill i startfemman fick lov att lämna kvalet, de åkte ut i rundan om 32. Red Reserve var ensamt svensklag vidare till dag två tillsammans med Aleksandar "jayzaR" Zarkovic och Markus "pronax" Wallsten från Valiance respektive Imperial.

Valiance åkte ut i kvartsfinalen mot Windigo Gaming som i sin tur ställdes mot Tricked Esport i jakten på det slutna kvalet. De slog den danska sidan på två kartor för att boka en plats i nästa kval-steg. På andra sidan slutspelsträdet gick Mikstura vidare efter att de slagit ut både LDLC och Imperial. De fick lov att möta Red Reserve i sista matchen och serien drog sig över tre kartor innan svenskarna vek sig och Mikstura fick lov att avancera.

igår 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..