×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Red Reserve, Imperial och Valiance vidare i det öppna minorkvalet

1
Sju svenska spelare är vidare till dag två i det öppna minorkvalet. Det handlar om Red Reserve, Imperial och Valiance som alla innehåller svenskar. Ikväll fortsätter jakten på kvalets slutna portion.
Förra veckan tog sig Sprout och Fragsters vidare till det slutna minorkvalet. Ikväll kommer två europeiska lag att göra dem sällskap då det andra öppna minorkvalet, inför IEM Katowice-majorn, avslutas. Endast åtta lag är kvar i jakte på den slutna portionen och där bland finnes tre lag innehållande svenska spelare.

Helsvenska Red Reserve, som deltog i kvalet tillsammans med Alfred "RuStY" Karlsson, är ett av lagen som slagit sig vidare till kvalomgångens andra dag. De slog ut bland andra Momentum Esports och Goldengitte på vägen dit. Imperial med den svenska ledaren Markus "pronax" Wallsten i startfemman är även dem kvar i leken efter att de slagit ut Nordavind, Epsilon med flera. Slutligen finnes Aleksandar "jayzaR" Zarkovic och hans Valiance som tagit sig vidare efter seger över bland andra Codewise Unicorns.

Ikväll väntar flera heta matcher för samtliga lag. Imperial kommer att ta sig an Mikstura, en mix innehållande den tidigare Virtus.pro-spelaren Paweł "byali" Bieliński, medan Valiance ställs mot Windigo Gaming. Kvalets enda helsvenska lag, som ännu är kvar inför dag två, kommer att möta Tempo Storm.

2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..