×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu klart: Fnatic plockar in Brollan

1
Det står nu klart att Adil "ScreaM" Benrlitoms tid i Fnatic är över. Organisationen har gjort klart med Red Reserve och har alltså säkrat Ludvig "Brollan" Brolin under dess bälte. Debuten för den 16 år gamla spelaren sker redan ikväll mot Faze Clan.
Efter ryktesspridning står det nu klart att Fnatic och Red Reserve kommit överens. Ludvig "Brollan" Brolin stiger in i Fnatic som ersättare för den inhoppande Adil "ScreaM" Benrlitom, som i sin tur kom in i laget som ersättare för Robin "flusha" Rönnquist. Den nya spelaren är dock inte främmande för sitt nya lag, då han gjorde sin professionella debut som inhoppare för Freddy "KRiMZ" Johansson under de europeiska WESG-finalerna förra året och hjälpte laget till en fjärdeplats.

Detta är Fnatics andra upplock från Red Reserve under två veckors tid, då de plockade upp Simon "twist" Eliasson från organisationen i samband med att William "draken" Sundin placerades på bänken. Detta innebär alltså att ScreaM nu står utan organisation och draken fortsätter som bänkvärmare tills det att ett lag visar intresse för honom. Fnatic kommer att debutera med Brollan senare under onsdagen då de tar sig an Faze Clan i ESL Pro League. LAN-debuten kommer att ta plats under IEM Chicago i början av november.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..