×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Skadoodle stiger ner från Cloud9

1
Cloud9 är en man kort efter att AWP:ern Tyler "Skadoodle" Latham valt att stiga ner från organisationens startfemma. Vem som ersätter honom är ännu oklart.
Bara ungefär en och en halv vecka innan Cloud9 ska delta i Blast Pro Series Copenhagen i Danmark offentliggör den nordamerikanska organisationen att Tyler "Skadoodle" Latham har valt att stiga ner från startfemman. I uttalandet skriver Cloud9 att Skadoodle kommer att fortsätta med laget till och med att hans ersättare intagit sin plats.

I mars detta år valde Skadoodle att stiga ner från laget, men återvände bara två veckor därefter på grund av det tomhål som Jake "Stewie2k" Yip lämnade när han gick till dåvarande SK Gaming. Vem som ersätter den 25-åriga spelaren i laget är ännu oklart, men kan väntas offentliggöras innan början av november då Cloud9:s nästa LAN-turnering spelas. Den nedstigande AWP:ern kommer nu att satsa på sin streamingkarriär.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..