×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Skadoodle lägger bössan på hyllan och sägs ersättas av JDM

1
Fem år, fyra månader och nio dagar har gått sedan Tyler "Skadoodle" Latham tog sina första steg som en professionell CS:GO spelare. Nu har han genom ett uttalande på Twitter avslöjat att han lägger bössan på hyllan och tar ett steg ner från kärnan i amerikanska Cloud9.
I samband med att Jake "Stewie2k" Yip klivigt vidare har även en ytterligare pelare valt att kliva; inte vidare, utan snarare ner, från startfemman i Cloud9. På tur står alltså Tyler "Skadoodle" Latham som följer veteranernas spår i att bänka sig själv med en framtid som till ytan nämns att förbli osäker. Latham räknades hittills som den äldsta medlemmen i laget sedan den tidigare eran där både Michael "shroud" Grzesiek och Jordan "n0thing" Gilbert valt att ta steget ner.

Den amerikanska organisationen har varit på jakt efter en ersättare under en längre period och sägs, enligt en rapport på Dbltap, satt ögonen på bland annat Joshua "JDM" Marzano från de inhemska rivalerna. Likt tidigare rapporter med Richard "Xizt" Landström i fokus återstår det att se om duon tar steget vidare till Cloud9.


Latham gick själv ut med nyheterna
Twitter
Rapporten om Joshua "JDM" Marzano publicerades tidigare på Dbltap.
dbltap.com

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..