×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Mousesports rundar av Starseries deltagarlista

1
Efter dubbelt avhopp för svensk del inför Starseries i-League CS:GO Season 6 har Starladder valt att bjuda in Mousesports. Det europeiska laget gör Vega Squadron och 14 andra lag sällskap i oktober.
Förra veckan stod det klart att både Fnatic och Ninjas in Pyjamas valt att dra sig ur Starseriers i-League CS:GO Season 6. Arrangörerna offentliggjorde Vega Squadron som ett av de ersättande lagen och nu står det även klart att Mousesports har tagit emot en plats i turneringen.

Mousesports sågs senast falla ur Faceit London Major efter tre raka förluster mot NiP, Made in Brazil och Faze Clan. Detta var ett enormt tapp för laget som påbörjade säsongen med en semifinalplats under Dreamhack Masters Stockholm. Laget kommer nu att ställas mot femton andra lag i jakten på Starseries-titeln den 7-14 oktober i Kiev, Ukraina.

Starseries i-League CS:GO Season 6
NorthNRG Esports
BIGTyloo
HellraisersRenegades
ENCE EsportsGambit Esports
ImperialFragsters
Complexity GamingSprout
CyberZenOptic Gaming
Vega SquadronMousesports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..