×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

NiP hänger löst efter förlust mot Na’Vi — endast ett liv kvar

1
Det svenska försvaret räckte inte till för en vinst mot Natus Vincere. Efter ett tappert försök som anfallare tvingas Ninjas in Pyjamas nu vinna till varje pris, annars väntar eliminering.
Gruppspelets tredje omgång börjar gå mot sitt slut för våra spelande svenskar. Efter att Ninjas in Pyjamas misslyckades att besegra Natus Vincere står nu Fnatic som ensamma svenskar med mer än en karta i marginal inför morgondagen. Någon som inte är säker inför morgondagen är Olof "olofmeister" Kajbjer, som tillsammans med sitt Faze Clan tar emot Mousesports för att undvika utslagning ikväll.

Matchen mot östeuropéerna fick sin början på Train, där svenskarna fick sig en omgång redan under pistolrundan. Efter en triss i rundor för Na’Vi reste sig ninjorna då Dennis "dennis" Edman avgjorde och markerade början på ett vinnande NiP. Genom att bibehålla pressen på Natus Vincere fann svenskarna svagheter i motståndarnas spelmönster och lyckades säkra sex rundor inför halvtid. Mer än så blev det dock inte för svenskarna som, trots den positiva starten, förlorade en ytterligare pistolrunda och fick lämna Train med 16-6.


2019-05-16 17:14
Under helgen den 3-5 maj 2019 tog ArgaSkånskaMän över den skånska landsbyggden. På plats i Xtrfys kontor i Landskrona slog YouTube-profilerna upp SLASK LAN 19 i samarbete med Philips OneBlade och Xtrfy. Fragbite var på plats och deltagarna bjöd på en hel del goda skratt under helgens bravader.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..