×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

ENCE inbjudna till Dreamhack Open Montreal

1
Aleksi "allu" Jallis ENCE Esports har mottagit den första inbjudan till Dreamhack Open Montreal. Det finska laget blir därför det första laget som fått en plats i turneringen.
Kort efter att Dreamhack offentliggjort att de inte kommer att hålla några kval inför deras stopp i kanadensiska Montreal detta år har de offentliggjort det första inbjudna laget. Orsaken till att det inte kommer att hållas några kval är på grund av Faceit-majorn, ett evenemang som Dreamhack Open Montreal överlappar med.

Den första femman som står klara för evenemanget är finska ENCE Esports lett av Aleksi "allu" Jalli som alltså kommer att resa till Kanada i början av september. Detta efter två bra event innan spelarpauserna började, dels under ESL One Cologne men också under den europeiska minorturneringen där de föll i de avgörande matcherna mot både Optic Gaming och Ninjas in Pyjamas.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..