×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

Endast inbjudna lag till Dreamhack Montreal

1
På grund av ett fullspäckat turneringsschema för världens Counter-Strike: Global Offensive-lag kommer Dreamhack Open Montreal endast innehålla inbjudna lag.
Dreamhack har offentliggjort att samtliga lag som kommer att delta i Dreamhack Open Montreal kommer att vara inbjudna lag. Detta innebär att inga kval kommer att hållas inför det kanadensiska evenemanget och de åtta deltagande lagen kommer att bli utvalda utifrån diverse prestationer.

Orsaken till att arrangörerna hoppar över kvalomgångarna är att turneringen kommer att ta plats kort efter att två större turneringar, baserat på prispotter, har avslutats. Dessutom överlappar evenemanget med "New Challenger Stage" i Faceit-majorn vilket innebär att de lag som tagit sig till majorturneringen inte kommer att kunna delta. Ännu har inga av de inbjudna lagen offentliggjorts.

Det var Marc "Nix0n" Winther som offentliggjorde nyheterna
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..