×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Nu klart: niko till North — mertz till Heroic

1
Nikolaj "niko" Kristensen och Daniel "mertz" Mertz har bytt plats med varandra. North välkomnar niko och Heroic får en ny AWP:er i form av mertz.
Det står nu klart att två av Danmarks största lag, North och Heroic, har bytt spelare med varandra. Till North går Nikolaj "niko" Kristensen medan Heroic får Daniel "mertz" Mertz i utbyte. När Heroic får en ny AWP:er får North alltså niko som tillskott i startfemman. Han kommer att spela tillsammans med laget under Dreamhack Masters Stockholm och Faceit-majorn, om han fortsätter med laget därefter är ännu okänt.

North flyttade mertz från dess akademilag men enligt organisationen var han inte redo för en plats i huvudlaget. Orsaken ska vara att han inte har tillräckligt med erfarenhet som en lagspelare och därför bänkade North den unga spelaren inför Dreamhack Valencia 2018. Laget ska se över möjligheterna att ta tillbaka mertz när han fått mer erfarenhet under Heroics fana efter Faceit-majorn.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..