×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

North och Heroic ryktas byta spelare

1
Snart kan Daniel "mertz" Mertz åter vara aktiv inom scenen efter att rykten börjat florera kring att han kommer att ersätta Nikolaj "niko" Kristensen i Heroic. North tar i sin tur emot niko.
Enligt vpesports.com väntas North och Heroic byta varsin spelare mellan varandra. Rykten menar att North kommer att ta in Nikolaj "niko" Kristensen medan Heroic får Daniel "mertz" Mertz i utbyte. I kontakt med North har organisationen berättat för hltv.org att de kommer att offentliggöra sin laguppställning för Dreamhack Masters Stockholm samt den kommande Faceit-majorn den 8 augusti.

Det är ännu oklart om bytet blir permanent eller om organisationerna endast lånar spelare från varandra. Bytet kan dock innebära att North står utan en dedikerad AWP-spelare vilket är en roll Mathias "MSL" Lauridsen och Philip "aizy" Aistrup lär dela på. Under Dreamhack Open Valencia, en turnering North vann tillsammans med Óscar "mixwell" Cañellas, hintade MSL om att mertz utan tvekan är en duktig AWP:er men att han saknar det taktiska.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..