×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

RES Gaming bland de inbjudna lagen till Girl Gamer Esports Festival 2018

0
Team Dignitas Female, Singularity Female, RES Gaming och Eparadise Angels har blivit inbjudna till Girl Gamer Esports Festival 2018. Evenemanget kommer att spelas mellan den 20-22 juli från Portugal.
Förra året ställdes fyra damlag mot varandra under Girl Gamer Esports Festival och arrangörerna i Grow Up Esports har valt att återvända med en dra upplaga. Denna gång reser festivalen till Portugal och närmare bestämt Casino Estoril som ligger i närheten av Lissabon. Festivalen kommer att stå värd för två damturneringar, en för Counter-Strike: Global Offensive och en för League of Legends.

Fyra lag kommer att slåss om prispotten som ligger på 10 000 euro, motsvarande ungefär 102 200 kronor, mellan den 20-22 juli. Förra årets vinnare i Team Dignitas Female, som även säkrade förstaplatsen under Intel Challenge Katowice 2018, kommer att närvara tillsammans med Copenhagen Games-vinnarna i Singularity Female. Ännu ett lag som deltog under den tidigare upplagan var Eparadise Angels, då under Riot Gamings fana, kommer att vara på plats i Portugal. Sist men inte minst har vi RES Gaming som har mycket att bevisa efter årets inledande turneringar.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..