×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Portugal

RES Gaming bland de inbjudna lagen till Girl Gamer Esports Festival 2018

0
Team Dignitas Female, Singularity Female, RES Gaming och Eparadise Angels har blivit inbjudna till Girl Gamer Esports Festival 2018. Evenemanget kommer att spelas mellan den 20-22 juli från Portugal.
Förra året ställdes fyra damlag mot varandra under Girl Gamer Esports Festival och arrangörerna i Grow Up Esports har valt att återvända med en dra upplaga. Denna gång reser festivalen till Portugal och närmare bestämt Casino Estoril som ligger i närheten av Lissabon. Festivalen kommer att stå värd för två damturneringar, en för Counter-Strike: Global Offensive och en för League of Legends.

Fyra lag kommer att slåss om prispotten som ligger på 10 000 euro, motsvarande ungefär 102 200 kronor, mellan den 20-22 juli. Förra årets vinnare i Team Dignitas Female, som även säkrade förstaplatsen under Intel Challenge Katowice 2018, kommer att närvara tillsammans med Copenhagen Games-vinnarna i Singularity Female. Ännu ett lag som deltog under den tidigare upplagan var Eparadise Angels, då under Riot Gamings fana, kommer att vara på plats i Portugal. Sist men inte minst har vi RES Gaming som har mycket att bevisa efter årets inledande turneringar.


2019-05-16 17:14
Under helgen den 3-5 maj 2019 tog ArgaSkånskaMän över den skånska landsbyggden. På plats i Xtrfys kontor i Landskrona slog YouTube-profilerna upp SLASK LAN 19 i samarbete med Philips OneBlade och Xtrfy. Fragbite var på plats och deltagarna bjöd på en hel del goda skratt under helgens bravader.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..