×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

Uppgifter: Coldzera och Boltz ut ur MIBR — Tarik in

1
Efter endast ett par veckor under den nya Made in Brazil-flaggan gör uppgifter nu gällande att Coldzera ska vara på väg ut ur laget. Detta efter oenigheter med övriga medlemmar om lagets fortsatta riktning.
Det är den franska sajten Flickshot.fr som rapporterar att Marcelo "coldzera" David inte är nöjd med hur framtiden ser ut i Made in Brazil. En flytt skulle isåfall vara aktuell efter nästa Major, med Team Liquid som närmst i sikte. I Liquid huserar för tillfället även Coldzeras tidigare lagkamrat Epitácio "TACO" de Melo. Det största problemet med en flytt sägs i nuläget vara en väldigt hög kostnad för att köpa ut Coldzera ur sitt nyskrivna kontrakt.

I samma veva skriver Dbltap.com om att MIBR redan nu ska vara nära en deal med amerikanske Tarik "tarik" Celik, för att ersätta Ricardo "boltz" Prass som varit i blåsvänder under en längre tid. Boltz ryktades vara ut ur gruppen redan när laget signade Jake "Stewie2k" Yip för att ersätta TACO tidigare under året. Tarik skulle i sin tur återförenas med sin tidigare lagkamrat Stewie2k.

MIBR slutade på en 7-8-plats på ESL One Cologne i helgen, efter förluster mot Faze Clan och eventets stora överraskning BIG .

Med Tarik i laget på majorn skulle MIBR se ut som följer:


Skulle Coldzera välja att lämna skulle laget efter majorn skulle endast två brasilianska spelare återstå i laget.

2018-11-23 16:38
Yacine "yzn" Laghmari är en av Sveriges främsta streamers, men han gör så mycket mer än det. I Fragbites senaste reportage, i samarbete med AXE, berättar yzn om vägen till karriären och framtidsplanerna. Detta är hur yzn fann sin magi.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..