×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Chaos äter upp Japaleno - namnstark trio ansluter

1
I förra veckan släpptes informationen om att spelarna i Japaleno valt att splittra laget. Under helgen kunde vi dock se en förändring i Japalenos laguppställning på ESEA då de fått förstärkning av tre namnstarka spelare.
I lördags hintade Mikail "Maikelele" Bill om att saker var på väg att hända, via sin egen Twitter. Den uppmärksamme kunde under samma dag se att Japaleno fått förstärkning på ESEA. Bill och Markus "pronax" Wallsten, de två kvarvarande spelarna i Chaos Esports Club, samt Jonatan "Devilwalk" Lundberg är nu tillagda i lagets aktiva laguppställning. Laget har även bytt namn, på ESEA, från Japaleno till Chaos Esports Club. Nu verkar frågan mest vara när det kommer ett officiellt uttalande från något håll.

Vilka spelare som kommer att stanna och bilda nya Chaos är i nuläget oklart. Laguppställningen listad nedan består av de spelare som deltog i lagets match i MDL under helgen.Maikelele tar till en meme för att hinta om att saker är på gång
Twitter
2018-11-23 16:38
Yacine "yzn" Laghmari är en av Sveriges främsta streamers, men han gör så mycket mer än det. I Fragbites senaste reportage, i samarbete med AXE, berättar yzn om vägen till karriären och framtidsplanerna. Detta är hur yzn fann sin magi.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..