×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Så spelade svenskarna det öppna kvalet till ESL One New York

1
Det öppna kvalet för ESL One New York gick av stapeln under dagen med en hel del igenkända ansikten. Förvisso gick inget lag från Sverige vidare till den stängda omgången men en hel del intressanta resultat stod för upp- och nedgångarna under kvalet.
Bland de svenska deltagarna stod förmodligen Chaos Esports Club ut som mest igenkända; med bland annat Mikail "Maikelele" Bill, Markus "pronax" Wallsten och nu även Rasmus "Gux" Ståhl som ett komplement såg laget starkt ut på papper. Trots den imponerande femman fick Chaos svårigheter när det väl kom till kritan. Svenskarna trillade ur kvalet redan i 32-delsfinal då ett danskt ‘Victor Pedersen’ gick vinnandes med 16-11 på Train.

Ett svenskt lag blir nog aldrig ensamt i ett kval; istället sågs fightclub, med Saif "Sayf" Jibraeel och Linus "b0bbzki" Lundqvist i fronten, revanschera sina landsmän genom att totalt dominera ‘Victor Pedersen’ i nästa omgång. Spåren följdes även av Team Singularity som tog sig vidare till 16-delsfinal innan de föll mot tyska Euronics Gaming med 16-5 på Cache. För fightclubs del gick sagan visserligen vidare till åttondelsfinal innan giganterna i BIG fick säga sitt och avsluta samtliga vägar för Sverige att ta sig till det stängda ESL One New York-kvalet.

Hela spelschemat och deltagande lag hittas här
Liquipedia

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..