×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL One

Fnatic klara för ESL One New York

1
Svenska Fnatic står klara för ESL One New York 2018 som går av stapeln i slutet av september. Laget sluter därmed upp med redan inbjudna Faze Clan, Mousesports och Team Liquid.
ESL har offentliggjort det fjärde laget som står klara för ESL One New York 2018. Arrangörerna har nämligen valt att bjuda in högaktuella Fnatic som nyligen gjorde ett chockerande byte genom att ersätta Jonas "Lekr0" Olofsson med Richard "Xizt" Landström. Den legendariska IGL-spelaren kommer att debutera för laget under de stundande ECS-finalerna i Storbritannien.

Den amerikanska turneringen kommer att spelas mellan den 26-30 september från Barclays Center i New York, USA. Hela 250 000 dollar, motsvarande cirka 2,2 miljoner svenska kronor, kommer att stå på spel mellan de deltagande lagen. Turneringen som kammades hem av Faze Clan förra året har nu bara fyra öppna platser, varav två kommer att gå till inkvalade lag. Då turneringen spelas samtidigt som Blast Pro Series Istanbul innebär detta att varken Cloud9 eller Ninjas in Pyjamas kommer att närvara då dessa lag prioriterat det turkiska evenemanget.

ESL One New York 2018

Världen Inbjudan #5
Världen Inbjudan #6
Världen Kval #1
Världen Kval #2
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..