×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Ingen final för svenska Reflex — LDLC bättre i Paris

1
Efter två kartor var det färdigspelat för svenska Japaleno, som gick under namnet Reflex Esport Club i Frankrike. Hemmalaget LDLC stod för motståndet och visade sig vara bättre i Paris, där de nu fortsätter kämpa om förstapris.
Morgonen var kommen och Nuke stod på schemat under första omgången. Japaleno debuterade under den temporära 'Reflex’-fanan där de till en början inte misslyckades att imponera. Niclas "PlesseN" Plessen fick sig en bra start som försvarare samtidigt som poängtavlan ställdes till tretton mot två vid halvtid. LDLC lyckades spegla en precis likadan halva, och hade det inte varit för Joakim "Relaxa" Gustafssons en-mot-tre clutch, hade svenskarna förlorat under ordinarie tid. Visserligen togs matchen vidare till övertid; men att Nuke resulterade i en förlust för Reflex förblev ett faktum.

Overpass laddades därefter in och svenskarna återtog taktpinnen; tre rundors marginal och minst sagt potential samlades in inför den anfallande sidan. Onekligen repellerade LDLC svenskarnas anfall och likt Nuke visade sig fransmännen vara det bättre försvarande laget. Crossfires och snabba justeringar från motståndarna var nyckelfaktorer i försvaret där både Antoine "to1nou" Pirard och den tidigare Misfits-spelaren François "AmaNEk" Delaunay spelade hem segern i vad som kom att bli den sista kartan för Reflex i Frankrike.

Sverige Reflex Esport Club vs. Frankrike LDLC
Reflex: FREDDyFROG, Relaxa, djL, PlesseN, Bååten
LDLC: ALEX, to1nou, LOGAN, AmaNEk, devoduvek

Artikelbild: LDLC

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..