×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

De danska giganterna Astralis vinner ECS Season 5-finalerna

0
Två kartor. Det var som krävdes för att fälla ett avgörande i ECS Season 5-finalen mellan Astralis och Team Liquid. De danska giganterna, som redan har två tunga titlar i bagaget för 2018, gick segrande ur bataljen och fick med det lyfta ECS-pokalen.
De har alltså gjort det igen. Astralis, från vårt grannland i söder, har säkrat ytterligare en tung titel. Moståndare i finalen av ECS Season 5, Team Liquid, stod emot bra på matchens första karta - en karta som Astralis ändå kunde vinna med 16-13.

Liquid öppnade sedan finalens andra karta, Dust2, med ett starkt anfallsspel. I halvtid hade de lyckats säkra en 10-5-ledning, men det hjälpte föga. Astralis visade nämligen att även de kan spela ett starkt anfallsspel genom att vända och slutligen vinna kartan med slutsiffrorna 16-11. Och därmed är den femte säsongen av ECS över.

Turneringsfinal


Segern i London innebär att Astralis nu har vunnit tre stora titlar 2018
Liquipedia


Artikelbild: Skärmdump/Youtube

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..