×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

De danska giganterna Astralis vinner ECS Season 5-finalerna

0
Två kartor. Det var som krävdes för att fälla ett avgörande i ECS Season 5-finalen mellan Astralis och Team Liquid. De danska giganterna, som redan har två tunga titlar i bagaget för 2018, gick segrande ur bataljen och fick med det lyfta ECS-pokalen.
De har alltså gjort det igen. Astralis, från vårt grannland i söder, har säkrat ytterligare en tung titel. Moståndare i finalen av ECS Season 5, Team Liquid, stod emot bra på matchens första karta - en karta som Astralis ändå kunde vinna med 16-13.

Liquid öppnade sedan finalens andra karta, Dust2, med ett starkt anfallsspel. I halvtid hade de lyckats säkra en 10-5-ledning, men det hjälpte föga. Astralis visade nämligen att även de kan spela ett starkt anfallsspel genom att vända och slutligen vinna kartan med slutsiffrorna 16-11. Och därmed är den femte säsongen av ECS över.

Turneringsfinal


Segern i London innebär att Astralis nu har vunnit tre stora titlar 2018
Liquipedia


Artikelbild: Skärmdump/Youtube

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..