×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Fnatic föll mot Team Liquid — utslagna ur ECS Season 5-finalerna

0
Svenskhoppet Fnatic har gjort sitt i ECS-finalerna som avgörs i London under helgen. Laget lyckades visserligen slå ut Cloud9 i gruppens elimineringsmatch, därefter tog det dock stopp då Team Liquid väntade i gruppavgörandet.
Slutspelshoppet levde för Fnatic efter att ha besegrat Cloud9 med 2-1 i kartor tidigt under lördagen. I gruppavgörandet väntade sedan Team Liquid, det lag som de förlorade mot (14-16) i turneringens öppningsomgång.

Den här gången kom matchen att bli riktigt ensidig, åtminstone till en början. Liquid vann öppningskartan, Nuke, med hela 16-5. Det blev sedan mycket jämnare på Inferno, men svenskarna fick ändå till slut se sig slagna med 13-16. Därmed stod det klart att Liquid lagt vantarna på en slutspelsplats medan Fnatic har spelat färdigt för denna säsong av ECS.

Gruppavgörande, grupp A

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..