×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

Fnatic föll mot Team Liquid — utslagna ur ECS Season 5-finalerna

0
Svenskhoppet Fnatic har gjort sitt i ECS-finalerna som avgörs i London under helgen. Laget lyckades visserligen slå ut Cloud9 i gruppens elimineringsmatch, därefter tog det dock stopp då Team Liquid väntade i gruppavgörandet.
Slutspelshoppet levde för Fnatic efter att ha besegrat Cloud9 med 2-1 i kartor tidigt under lördagen. I gruppavgörandet väntade sedan Team Liquid, det lag som de förlorade mot (14-16) i turneringens öppningsomgång.

Den här gången kom matchen att bli riktigt ensidig, åtminstone till en början. Liquid vann öppningskartan, Nuke, med hela 16-5. Det blev sedan mycket jämnare på Inferno, men svenskarna fick ändå till slut se sig slagna med 13-16. Därmed stod det klart att Liquid lagt vantarna på en slutspelsplats medan Fnatic har spelat färdigt för denna säsong av ECS.

Gruppavgörande, grupp A
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..