×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Vändningen: olofmeister tar en ny paus från spelandet

1
Den 25 maj meddelade Faze Clan att lagets svenska stjärna, Olof "olofmeister" Kajbjer, var redo för comeback. Nu, blott tolv dagar senare, står det emellertid klart att återkomsten visst kom lite för snabbt. Kajbjer väljer därför att åter lämna den aktiva femman, med bara dagar kvar till ECS-finalerna.
Det är givetvis ett tungt besked för Faze Clan som nu måste spela ihop sig med sin andra inhoppare på kort tid. Den här gången, först och främst under ECS Season 5-finalerna i London, handlar det om den 23-årige norrmannen Jorgen "cromen" Robertsen. Hur länge Olof "olofmeister" Kajbjer kommer att vara borta den här gången är okänt, men i ett uttalande på sociala medier säger han själv att "Jag kommer att ta en mycket längre paus för att komma tillbaka när jag är 110%".

Första gången det meddelades att skulle ta en paus från spelandet var den första april, något som fick en stor del av CS:GO-scenen att fundera på om det egentligen handlade om ett aprilskämt. Inte minst då det samtidigt stod klart att den som skulle fylla svenskens plats var landsmannen och den före detta Ninjas in Pyjamas-spelaren Richard "Xizt" Landström. Efter att Kajbers återkomst till den aktiva femman annonserades i slutet av maj har Landström i sin tur skrivit på för Fnatic.

En framstressad comeback, som inte fungerade, ligger till grund för beslutet
Twitter
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..