×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Japaleno vinner svenskt derby — vidare till det slutna minorkvalet

1
Det tidigare Red Reserve-laget är vidare till den slutna delen av Faceits minorkval. Japaleno slog landsmännen i Singularity Esports i kvalfinalen med 2-1 i kartor.
Under söndagskvällen stod det klart att svenska Japaleno tagit sig till den slutna portionen av det europeiska minorkvalet vilket är den inledande delen av Faceit-majorn. Den tidigare Red Reserve-femman slog ut bland andra Fnatic Academy på vägen till kvalfinalen där de ställdes mot Team Singularity som i sin tur slagit ut bland andra Chaos Esports Club.

Serien började på Inferno där Niclas "PlesseN" Plessen och hans lagkamrater lyckades stänga kartan med 16-12. Näst upp var Nuke där Singularity visade sig snäppet starkare genom att vinna med 16-12 för att ta matchen till en tredje karta. Avgörandet hände på Overpass där Joakim "Relaxa" Gustafsson och Plessen tog kommandot för att fullkomligt övermanna sina motståndare. Kartan slutade på 16-8 till Japaleno som nu är vidare till den slutna kvaldelen.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..