×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Finland

Silver Snipers möter Grey Gunners i världens första senior-match

3
Om några få dagar ställs Lenovo Silver Snipers mot dess finska motsvarighet i Grey Gunners på jakt efter seniortoppen. Lenovo Legion Battle of the Nordics spelas den 19 maj i Helsingfors, Finland.
Förra året introducerades världens första seniorlag, Silver Snipers. Laget består av fem glada spelare som alla är över 50 år gamla samt har blivit coachade av CS-legendaren Tommy "Potti" Ingemarsson. Nu har deras sponsorer, Lenovo, valt att starta en finsk motsvarighet under namnet Grey Gunners. Den 19 maj kommer samtliga spelare att resa till Helsingfors i Finland för att ställas mot varandra i Lenovo Legion Battle of the Nordics, vilket blir den första tävlingen mellan två seniorlag inom Counter-Strike: Global Offensive

I ett pressmeddelande skriver Lenovo att Grey Gunners består av en kvinna och fyra män samt coachas av experten Otto Takala som tidigare bland annat coachat det finska nationallaget. Silver Snipers motståndare är övertygade om att de kommer att leva upp till sin slogan "We will Finnish you" i mötet med sin svenska motsvarighet.


Sändningen börjar klockan 13:00 den 19 maj
Twitch

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..