×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

Fnatic klara för säsongsfinalerna av ECS

1
Svensklaget Fnatic har presterat bra under den femte säsongen av Esports Championship Series, ECS. Så pass att de nu är klara för de kommande säsongsfinalerna i London.
För tredje säsongen i rad har Fnatic kvalificerat sig för säsongsfinalerna av ECS. Ytterligare svenskt deltagande blir det under finalerna i London genom Faze Clan och dess svenska inhoppare Richard "Xizt" Landström. Fnatic slutade på en fjärdeplats i den europeiska divisionen av ligan medan Faze Clan lade vantarna på tredjeplatsen.

Två svenska lag som inte lyckades kvalificera sig för slutspel var Ninjas in Pyjamas och Godsent. De behåller dock sina platser i ligan efter att ha slutat den ordinarie säsongen på en femte- respektive sjätteplats.

Lag klara för säsongsfinalerna
EuropaNordamerika
AstralisNRG Esports
G2 EsportsCloud9
Faze ClanTeam Liquid
FnaticLuminosity Gaming

Åtta lag gör upp om 660 000 dollar när säsongsfinalerna går av stapeln i SSE Arena den 8 juni
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..