×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Hellraisers drar sig ur Pro League-finalerna — Heroic ersätter

1
På grund av visumproblematik har Hellraisers tvingats dra sig ur ESL Pro Leagues sjunde säsongsfinaler. Ersättarna blir Heroic med svenskarna Andreas "MODDII" Fridh och Adam "friberg" Friberg.
Det är inte långt kvar tills ESL Pro Leagues sjunde säsongsfinaler går av stapeln i Dallas, Texas. Nu har dock Hellraisers stött på problem då deras turkiska spelare, Özgür "woxic" Eker, har fått visumproblem. Laget har valt att tacka nej till möjligheten att antingen använda sig av sin coach eller göra ett nödbyte i sin startfemma. Detta innebär att de drar sig ur turneringen.

Hellraisers ersättare blir Heroic som då tar deras plats i grupp A och kommer att ställas mot NRG Esports i den första gruppspelsomgången. Laget består av bland andra Andreas "MODDII" Fridh och den tidigare NiP-spelaren Adam "friberg" Friberg. Det nordiska laget har fått göra ett nödbyte då Ruben "RUBINO" Villarroel drabbats av sjukdomsfall och i hans ställe ersätter Jorgen "cromen" Robertsen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..