×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Ninjas in Pyjamas inbjudna till Starseries i-League CS:GO Season 5

1
Godsent får sällskap av landsmännen i Ninjas in Pyjamas under Starseries i-Leagues femte säsong. Dennis "dennis" Edmans femma sågs senast ta sig till kvartsfinalerna av Dreamhack Masters Marseille.
Via ett pressmeddelande har Starladder offentliggjort att Ninjas in Pyjamas har blivit inbjudna till den femte säsongen av Starseries i-League CS:GO. Turneringen kommer att spelas från Kiev, Ukraina, mellan den 28 maj och 3 juni. Den svenska femman sågs senast under Dreamhack Masters Marseille 2018 där de blev utslagna i kvartsfinalerna av landsmännen i Fnatic.

Tillsammans med nyförvärvet Dennis "dennis" Edman har laget dock inte bara tagit sig ur gruppspelet i Frankrike utan även under IEM Katowice 2018 samt kvalat till finaldelen av ESL Pro Leagues sjunde säsong. Senast laget sågs briljera under Starseries var i den andra säsongen då de vann finalen tillsammans med inhopparen Mikail "Maikelele" Bill.



Artikelbild: Ninjas in Pyjamas

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..