×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Serbien

Godsent bland de inbjudna till Qi Invitational

1
Qi Invitational är en turnering för europeiska och asiatiska lag som kommer att spelas från Serbien. Nu har arrangörerna bjudit in svenska Godsent som gör bland andra BIG och AGO sällskap.
Svenska Godsent är klara för Qi Invitational som kommer att hållas mellan den 24-26 april från Serbiens huvudstad. Turneringen kommer att ha en prispott på 75 000 dollar, motsvarande cirka 632 000 kronor, men med en liten twist. Den vinnande sidan av matcherna som ställer asiatiska lag mot europeiska får ytterligare 8500 kronor.

Den svenska femman sågs senast säkra kvartsfinalplatser i både WESG-finalerna samt Bets.net Masters, men har inte kunnat ta sig längre. Ett av nytillskotten, Hampus "hampus" Poser, lyckades dock kamma hem Ownit CS:GO Challenge 2018 med sin mix under gårdagen. Just nu har sex lag blivit inbjudna till Qi Invitational.


Vinnarna av turneringen vänder hem med 45 000 dollar
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..