×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

djL missar Bets.net Masters — kreaz hoppar in för Red Reserve

1
En inflammerad hand tvingar Daniel "djL" Narancic till bänken i Red Reserve. Hans ersättare under den ukrainska turneringen Bets.net Masters blir Rasmus "kreaz" Johansson.
På grund av en inflammerad hand tvingas Daniel "djL" Narancic hoppa över Bets.net Masters. Laget kvalade till turneringen via Bets.net Challenger Series och är ett av två svensklag som kommer att spela i Kiev, Ukraina. På grund av sin skada tvingas som sagt Narancic lämna startfemman under turneringens gång och han ersätts av Rasmus "kreaz" Johansson.

Laget kommer att ställas mot bland andra landsmännen i Godsent i Kiev, men även stora namn så som North, Virtus.pro och Gambit Esports. Turneringen har en prispott på 100 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 839 200 kronor, samt en plats i den kommande Starseries-säsongen.


Nyheterna offentliggjordes via sociala medier
Twitter

Artikelbild: twitter.com/kreazCS

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..