×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Stewie2k går till SK Gaming — Cloud9 ryktas ha ögonen på svenska Xizt

1
Epitácio "TACO" de Melo ersätts av Jake "Stewie2k" Yip i SK Gaming. Samtidigt ryktas det om att Cloud9 vill rekrytera svenska Richard "Xizt" Landström från Ninjas in Pyjamas.
SK Gaming har offentliggjort sin femte spelare, som ersätter Epitácio "TACO" de Melo i startfemman. Det blir ingen mindre än Jake "Stewie2k" Yip som lämnat Cloud9 för den brasilianska femman. Hur nyförvärvets kontrakt ser ut med organisationen har inte offentliggjorts. Större delen av laget är endast kontrakterade till och med juli månad och ryktas gå till organsationen Ricardo "boltz" Prass är lånad från, Immortals, därefter.

Yips ersättare sägs bli av svensk härkomst, då Cloud9 ryktas samtala med Ninjas in Pyjamas om deras tidigare IGL, Richard "Xizt" Landström. Spelaren har varit bänkad från ninjornas startfemma sedan februari, då de ersatte honom med Dennis "dennis" Edman. Under sin tid med NiP hjälpte Landström laget till en majorvinst under ESL One Cologne 2014 och ett flertal andra stora titlar. Den 27-åriga spelaren var nära på att, enligt ryktesvägar, bli en del av Fnatic men de valde att behålla sin nuvarande IGL efter WESG-vinsten i Kina. Sist Cloud9 var ute efter en svensk spelare var 2015 då de ville ersätta Sean "seang@res" Gares med Christopher "GeT_RiGhT" Alesund


Nyheterna offentliggjordes via sociala medier av Gabriel "FalleN" Toledo
Twitter

Ryktena gällande Landström började hos HLTV
hltv.org
Hör Alesund berätta om sin tur hos Cloud9 i spelaren nedan

Artikelbild: twitter.com/FalleNCS

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..