×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CIS

s1mple och flamie ryktas vara påväg till SK Gaming — ska ersätta TACO och boltz

3
Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Egor "flamie" Vasilyev ryktas gå till SK Gaming för att ersätta den brasilianska duon Epitácio "TACO" de Melo samt Ricardo "boltz" Prass. Förhandlingarna ska redan vara i full gång.
Enligt källor ska SK Gaming ha ögonen på Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Egor "flamie" Vasilyev. Organisationen ska redan kommit långt i förhandlingen om den förstnämnda, men inte lika långt gällande Vasilyev då Natus Vincere och SK inte kommit överens om en köpsumma för den ryska spelaren. CIS-duon sägs ersätta Epitácio "TACO" de Melo och Ricardo "boltz" Prass i startfemman.

Vasilyev har varit en del av Na'vi sedan april 2015 och Kostyliev slöt upp i augusti året därefter. Problematiken ligger i att båda spelarna är kontrakterade till och med slutet av 2019, vilket kan göra att deras pris är väldigt högt satt. Ännu en fråga är hur mycket SK vill ge för duon då de brasilianska spelarnas kontrakt går ut till sommaren och de ryktas gå till Immortals för att spela under namnet "Made In Brazil". Hur framtiden ser ut för de Melo och Prass är ännu oklart, men eftersom Não Tem Como nyligen förlorade två spelare kan de mycket väl bli en del av NTC.

Om ryktena stämmer kommer SK Gaming att se ut som följer


Orsaken ska bland annat vara bristande resultat
flickshot.fr (franska)

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..