×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Golden efter WESG-vinsten: "Jag stannar"

2
Det verkar inte bli något återvändande till Fnatic för Richard "Xizt" Landström, i alla fall inte om man tar en titt på Maikil "GOLDEN" Selims Twitter.
Strax innan Fnatic reste till Haikou, Kina, för att delta i WESG-finalerna startade ryktena om att laget skulle ersätta Maikil "Golden" Selim med Richard "Xizt" Landström. Huvudorsaken ska vara att situationen kring spelaren utanför spelet inte är optimal. Enligt den franska sajten Flickshot ska laget velat avsätta honom till följd av detta, trots vinsten under IEM Katowice 2018.

"Jag stannar", skrev Selim kortfattat via Twitter.

Planen sades vara att ersätta den nuvarande lagledaren med Landström efter att laget återvänt till Sverige efter WESG, men nu har Selim själv hintat om en fortsatt plats i startfemman via Twitter. Fnatic vann WESG-finalen med 2-1 i kartor över Space Soldiers under söndagsmorgonen och inte många timmar därefter uppdaterade Selim sin Twitter med ett enkelt "Jag stannar". Organisationen har ännu inte uttalat sig kring ryktena men just nu ser det ut som att fansen får sin vilja igenom, det vill säga att laget håller fast vid sin nuvarande IGL.


Fans och spelare besvarade Selims tweet med lycka
Twitter

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..