×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Xizt ryktas vara påväg till Fnatic — ska ersätta Golden

2
Det har varit rätt tyst kring Richard "Xizt" Landström sedan han tvingades lämna Ninjas in Pyjamas startfemma, men nu är det slut med det. Den svenske in game-ledaren sägs nu, enligt ett franskt rykte, vara på väg att ta över IGL-rollen i Fnatic och därmed ersätta Maikil "GOLDEN" Selim.
Maikil "GOLDEN" Selim dagar ser ut att vara räknade. Det är i alla fall innebörden av uppgifter som publicerats av den franska sajten Flickshot. Enligt information som sajten tagit del av ska situationen kring spelaren utanför spelet inte vara optimal, varför laget nu avser att ersätta honom - trots den senaste tidens framgångar. Lösningen sägs Fnatic ha hittat i den bänkade Ninjas in Pyjamas-spelaren Richard "Xizt" Landström, en långt mer erfaren spelare som även han är in game-ledare.

Under fem och ett halvt år var Landström en central del av svenska Ninjas in Pyjamas. När sedan den före detta Fnatic- och Godsent-spelaren Dennis "dennis" Edman blev tillgänglig valde NiP helt sonika att bänka Landström för att göra plats åt Edman. Allt sedan dess har Landström, i det tysta, varit på jakt efter nya möjligheter, och nu ser jakten alltså ut att kunna vara över. Huruvida det finns någon substans i ryktet återstår att se.

Inga uppgifter har publicerats om när bytet skulle kunna ske
flickshot.fr

Fnatic är just nu på väg till Kina för att tävla i WESG-finalerna

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..