×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Russian Forces vinner damernas WESG-finaler — Team Sweden slutar på en fjärdeplats

2
Efter tre spelade kartor står Russian Forces som vinnare av damernas WESG-finaler över LLG Female. Team Sweden hamnade på en fjärdeplats efter förlust mot Those Damn Canadians.
Damportionen av WESG-finalerna i Haikou, Kina, har avslutats och Russian Forces var laget som fick lyfta pokalen efter ett tight möte med hemmalaget LLG Female. Serien började på Inferno där Alyona "Candy" Kuvaeva toppade med 26 frags när den ryska sidan stängde kartan med 16-8. Näst upp var Cobblestone där DongMei "KARMY" Fang inte bara 30-bombade, utan pushade sitt lag till vinst med 16-12. Finalen avgjordes på Mirage vars första halva var oerhört tight, men avslutades med 8-7 till det kinesiska laget. Ksenia "vilga" Kluenkova och hennes lagkamrater vände dock på steken i andra halvan och kunde snart stänga kartan med 16-9.

Innan det vinnande laget tog sig till finalen slog de Team Sweden i semin. Kluenkovas lag fullkomligt körde över svenskarna på Inferno med 16-4. Trots ett svenskt försprång på Train tog den ryska sidan kartan till övertid för att stänga den med 19-16. Svenskarna ställdes därefter mot Those Damn Canadians i jakten på tredjeplatsen. Serien började på Cobblestone där Zainab "zAAz" Turkie var ledande på den svenska sidan men kanadensarna stängde kartan med 16-14. Inferno var aningen lättare för Team Sweden när de, bland annat tack vare en vunnen 1vs2-situation från Lizette "L.K.S" Scheich, kunde stänga kartan med 16-8. Matchen avgjordes på Mirage där Matilda "Rambolina" Gustavsson sken för sitt lag med 27 frags. Dessvärre var det inte nog och TDC stängde kartan med 16-12 och Team Sweden avslutade turneringen på en fjärdeplats.

Semifinaler

Tredjeplatsmatch

Final

Slutplacering och prisfördelning

1. Russian Forces — 100 000 dollar (cirka 824 500 kronor)
2. LLG Female — 40 000 dollar (cirka 330 000 kronor)
3. Those Damn Canadians — 20 000 dollar (cirka 165 000 kronor)
4. Team Sweden — 10 000 dollar (cirka 82 500 kronor)
5-6. Keyd Stars Female
5-6. Etab
7-8. Asterisk
7-8. Lego


Artikelbild: WESG

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..