×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Team Sweden vidare till slutspel i Kina

1
Zainab "zAAz" Turkies Team Sweden har avancerat till WESG-slutspel i Haikou, Kina. Det svenska damlaget möter under morgondagen Russian Forces i semifinal.
Båda de svenska lagen, Fnatic och Godsent, har under dagen avancerat till slutspel i Kina. Nu står det även klart att de svenska representanterna i Team Sweden kommer att stå i slutspel på WESG-finalernas damsida. Laget, som huserar stora namn som Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran, tog sig under fredagen vidare till slutspel efter tre gruppmöten.

De svenska damerna började dagen med att vinna dubbla kartor mot Etab med 16-5 på Train och 16-9 på Cobblestone. Näst stod Lego för motståndet när Sweden än en gång vann två raka kartor, denna gång med 16-14 på Train och dominanta 16-2 på Inferno. Dagen avslutades dock i besvikelse för Lizette "L.K.S" Scheich och hennes lagkamrater då de berövades grupptoppen av Those Damn Canadians. Kanadensarna vann Inferno med 16-4 och Mirage med 16-10, vilket placerade det svenska laget på en andraplats i gruppen. Laget möter under natten till lördag Russian Forces i semifinalerna, vilket blir en repris av den europeiska finalen där den ryska femman stod som vinnare.

Resultat, fredagen den 16 mars

Semifinal, lördagen den 17 mars


Artikelbild: WESG

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..