×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Godsent klara för WESG-slutspel — får sällskap av Cloud9

1
Först Fnatic, nu även Godsent. Det går bra för de svenska lagen som deltar i WESG-världsfinalerna i Kina. Godsent säkrade avancemang efter att ha slutat på en andraplats i grupp D, en grupp som toppades av regerande majormästarna i Cloud9.
Speldagen började inte direkt på bästa sätt för Godsent som åkte på en förlust mot Cloud9. Därefter har det dock gått bättre för svenskarna som i dagens andra match spelade ut kinesiska Team MAX. Avancemanget säkrades sedan i den sista omgången då Godsent tog sin andra raka 2-0-seger, denna gång var det Belgium som stod för motståndet.

Samtidigt som Godsent säkrade avancemang fullbordade Cloud9 sin felfria speldag genom att besegra Team Max. Därmed går de regerande majormästarna in i slutspelet med endast en förlust, det mot Fnatic under den första gruppspelsfasen. Det här innebär även att det är färdigspelat för både Belgium och Team Max, och med det är samtliga kinesiska lag utslagna ur turneringen.

Sverige är enda landet med två lag i slutspelet


Artikelbild: WESG

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..